Wat mijn klanten zeggenIk heb de coaching gesprekken met Janny als heel waardevol, helend en inspirerend ervaren. Ze bood een luisterend oor en hield me daarnaast regelmatig een spiegel voor. De combi van praten, verhelderende werkvormen, een stukje theorie en ademhalingsoefeningen vond ik erg prettig. Hetgeen ik geleerd heb was niet alleen waardevol voor nu, maar is iets waar ik de rest van mijn leven op terug kan vallen!

–Loes 32—
Ik ben erg blij dat Renleda mij bij mijn overmatige stress  heeft geholpen.  We hebben fijne gesprekken gehad en dmv een helder, duidelijk formule kwam naar voren welke behandeling ik nodig had.  Binnen een week merkte ik resultaat; rustiger en sterker! Ook de nazorg is heel goed, zodra er wat is kan ik bellen en wordt er meteen actie ingezet.  Heel fijn! 

— Roos (49)—Janny is een goede professional in haar vak. Ze heeft veel ervaring, waardoor ze je goed kan helpen. Janny heeft mij geholpen doormiddel van paardencoaching. Door deze manier van coaching kun je jezelf zien als een spiegel. Hier heb ik veel van geleerd en denk ik nog steeds aan terug in bepaalde situaties. 

—Jolanda (23)—Ik wist dat ik handvaten nodig had om regie in eigen handen te nemen. Toch keek ik er tegenop om naar een psychiater te gaan. Daarom heb ik besloten om een gesprek aan te gaan met Janny. Zij is een spontane en energieke vrouw. Die jou heel goed kan begrijpen en de juiste richting aanwijst. Daarnaast zijn de gesprekken niet zwaar beladen, omdat je heel erg met haar kan lachen. Dit maakt het een stuk makkelijker om over de drempel heen te stappen.

—Lotte (25)—